Вимкнути

Блок керування Stag-4 Q-BOX Basic

Блок керування Stag-4 Q-BOX Basic

Всесвітньо відомий польський концерн AC Spolka Akcyjna виробляє контролери нової модифікації Stag-4 Q-BOX Basic. Це пристрої, в основі яких використовується 32-х розрядний високопродуктивний процесор, здатний підтримувати велику кількість різноманітних функцій, зокрема здійснювати дуже точне управління дозуванням газу, оперативно реагувати на зміни в роботі двигуна і проводити виміри часу упорскування палива. Незважаючи на всі свої переваги і нововведення, ЕБУ має демократичну ціну. Завдяки своїй багатофункціональності та універсальності, Stag-4 Q-BOX Basic відразу став затребуваним і популярним на українському ринку. Цьому також сприяє те, що виробник надає гарантію на виріб протягом 5 років.

Серед нових апаратних можливостей цієї платформи є здатність зчитування числа обертів колінчастого вала за допомогою бензинового ЕБУ. Розширений потенціал блоку дає можливість розширювати доступні функції за рахунок встановлення нових прошивок.

Особливості Stag-4 Q-BOX Basic

  • Завдяки компактним розмірам цей пристрій можна встановлювати в будь-якому місці моторного відсіку автомобіля.
  • 32-х бітна платформа спеціально створена для встановлення на легкові автомобілі.
  • Є можливість модернізації ЕБУ.
  • Налаштування блоку може виконуватися з використанням інтерфейсів бездротового і дротового типів.
  • Контролер сумісний з більшістю газових форсунок. Це дозволяє з високим рівнем точності підібрати і встановити газове обладнання на транспортний засіб.
  • Отримувані дані відрізняються підвищеним рівнем безпеки і достовірності.
  • Є можливість проводити перевірку всіх виконавчих вузлів газобалонного обладнання.
  • Функціонал Stag-4 Q-BOX Basic дозволяє вимірювати послідовність впорскування, виконувати обробку усунення помилок.

Цей контролер є найбільш раціональним і оптимальним вибором для оснащення сучасних автомобільних моторів під час встановлення ГБО. Він здатний забезпечити максимальний рівень безпеки під час експлуатації газового устаткування, відрізняється довговічністю, комфортом і безперебійною роботою. Матеріал корпусу легко витримує температури від -40оС до +125оС, відрізняється стійкістю до механічних впливів, має високий рівень герметичності, не пропускає вологу, пил.

Київ - Троєщина

вулиця Радунська 3

Установка ГБО

+38 (096) 165-72-72

Сервіс ГБО

+38 (063) 292-26-26

Встановлення ГБО
Популярне ГБО
НАШ БЛОГ

Корисні поради по установці ГБО. Актуальні статті про газове обладнання, його види та експлуатацію.