Вимкнути

Оновлений ЕБУ Lovato Smart ExR

Оновлений ЕБУ Lovato Smart ExR

Для всіх, хто думає, що електронний блок управління після випуску не піддається жодним оновленням і змінам, ми вирішили розповісти, що інженери вирішили дещо видозмінити і доопрацювати ЕБУ Lovato Easy Fast. Тепер пристрій отримав назву, яка відповідає іншим продуктам, виробленим під цим брендом, і став частиною сімейства Smart ECU.

Завдяки нововведенням, власники автомобілів з ГБО, на яких встановлений електронний блок управління Lovato Easy Fast, отримали можливість збільшити запас ходу, при цьому придбання дорогих EVER вже не буде потрібно. Ваш автомобіль з мотором MPI здатний показати відмінний результат.

Smart ExR (Extended Range) дозволив значно поліпшити ті характеристики, які були відомі в Easy Fast, при цьому, не роблячи революційних змін. За словами інженерів компанії Lovato, оптимізація виконана для того, щоб, зробити процес переоснащення автомобілів на ГБО максимально простим і швидким, ніж раніше. Також було помітно поліпшено продуктивність і функціональність нового пристрою, щоб система ГБО з оновленим ЕБУ мала вищий рівень надійності, а також давала змогу отримати ще більшу економію під час заправлення газовим паливом. Для того щоб підкреслити нововведення, ExR почали виробляти в новому корпусі. Новий Lovato Smart ExR використовується при встановленні ГБО 4 покоління на 4 циліндровий двигун.

Продукт Smart ExR (Extended Range) є не просто контролером. У представлений комплект, який використовується для переоснащення автомобільного транспорту на газобалонне обладнання зі Smart ExR, входить досить багато різних компонентів. Елементи, які входять в комплект, були розроблені і випробувані в Центрі досліджень і розробок компанії Lovato в Італії. Всі частини і вузли системи ГБО, які встановлюються безпосередньо в моторному відсіку: форсунки, редуктор, фільтр (для якісного очищення палива використовується відцентрова сила),а також перемикач газ/бензин, установка якого виконується безпосередньо на приладовій панелі в салоні автомобіля, мають фірмовий знак компанії Lovato.

Для виконання монтажу газобалонного обладнання установнику додатково знадобляться: бак для газу, заправний клапан і всі необхідні магістральні лінії, шланги, дроти та приладдя для встановлення.

Київ - Троєщина

вулиця Радунська 3

Установка ГБО

+38 (096) 165-72-72

Сервіс ГБО

+38 (063) 292-26-26

Встановлення ГБО
Популярне ГБО
НАШ БЛОГ

Корисні поради по установці ГБО. Актуальні статті про газове обладнання, його види та експлуатацію.